Header image  

Maatschappelijk Engagement

Stad Lier

 
  HOME ::
   
 
Steun Öztürk & forward deze mail

large product photo

Lijst 9 plaats 8 opvolgers

Op 10 juni is het weer zover. Tijd om te kiezen tussen partijen en tussen kandidaten. Nu kan jij Öztürk naar de Kamer helpen. Iedereen die in de provincie Antwerpen woont kan op hem stemmen. Op de SPA-SPIRIT Kamerlijst (9) van Antwerpen kan hem op plaats 8 bij de opvolgers vinden.

Wil jij hem ook helpen stuur deze mail dan door naar al uw contacten met de vraag om het naar al hun contacten te forwarden.

Ik ken Öztürk als [ schrijf hier een eventuele persoonlijke noot ]

Op 10 juni kan je ook op hem kiezen!

Öztürk Taspinar: Voor mijn politieke engagement heb ik gekozen voor het kartel sp.a - spirit. Ik steun ook openlijk Els Van Weert haar kandidatuur en vraag mijn potentiële kiezers ook aan haar te denken in het kieshokje.
Wij geloven in de maakbaarheid van de samenleving. Die maakbaarheid komt niet van zelf: we moeten er massaal voor kiezen, samen de handen uit de mouwen.

Kiezen voor sp.a - spirit  is kiezen voor een positieve boodschap. Iedereen die van de provincie Antwerpen is: Je kan het verschil maken, ook voor Els en mij ;-) Mijn zoontje Kamil doet alvast mee.

Wie ik ben, waar ik voor sta en meer informatie over de punten waar ik voor ga kan je op mijn website lezen. www.taspinar.be
Je kan daar ook kiestips vinden voor de andere provincies.

Bedankt,

Öztürk

 
  ©2007 Öztürk Taspinar